!benvingut a esquitx¡ Truca:: 93 725 77 93. Envia un mail: info@esquitxsbd.org

“L’art d’ensenyar és l’art d’ajudar a descobrir.” Mark Van Doren

Vinculats amb el barri, les seves escoles, instituts i equipaments, oferim serveis educatius de qualitat.

Així doncs, amb estreta relació i confiança amb l’Institut de Sabadell, gestionem el projecte de SUPORT A L’ESTUDI.

 

De dilluns a dijous de 16 a 17.15 els i les alumnes de Secundària assisteixen amb grups de 8/10 a classes de suport a l’estudi. Es fan els deures, estudien pels exàmens, potenciem tècniques d’estudi amb l’acompanyament d’un educador/a.

 

Per altra banda, a l’Institut, collaborem en la gestió del projecte CONEIXEM ELS OFICIS que desenvolupa el Vapor Llonch conjuntament amb l’Institut Sabadell.

Un grup d’alumnes cada dijous es desplaça als espais del Vapor Llonch, amb l’acompanyament d’una educadora de l’Esquitx on els diferents gremis d’oficis realitzen tallers per aprofundir en el coneixement d’aquests oficis: metall, electricitat, forn i pastisseria, fusteria, automoció, cuina i restauració i arts gràfiques.

L’objectiu és donar a conèixer els diferents oficis i cercar motivacions dels nois i noies.

Gràcies a aquest servei, acompanyem, coordinem, fem seguiment i avaluació amb l’alumne i el professorat.


 

A l’escola Andreu Castells hi realitzem L’ACOLLIDA MATINAL de 8 a 9 del matí cada dia i l’extraescolar de CREATIVITAT I JOC de dilluns a divendres des de les 16.30 a les 17.30. Dirigit a tots els nens i nenes de l’escola des de P3 a 6è.

L’activitat la duen a terme monitors/es del temps de lleure amb experiència i motivació en aquest àmbit.

Els nostres objectius són

  • Compensar els dèficits socioeducatius.
  • Potenciar l’adquisició d’aprenentatges.
  • Reforçar el procés d’aprenentatge.

Potenciar l’aprenentatge d’una tècnica o habilitat de joc molt concreta on els aspectes educatius a treballar van encaminats a desenvolupar la psicomotricitat fina, la imaginació i la creativitat així com tots aquells hàbits i habilitats del treball en equip.

Com ho fem?

A través d’un eix d’animació que ens serveix per fer un fil conductor de les activitats i fa que els nens i nenes es motivin.r.

.