!benvingut a esquitx¡ Truca:: 93 725 77 93. Envia un mail: info@esquitxsbd.org

“Tots els nens i les nenes tenen el dret a jugar, descansar i a participar en activitats de lleure, pròpies de la seva edat” Art.31 de la Convenció sobre els drets dels infants

És un servei socioeducatiu adreçat alumnes de secundaria, on s‘ofereix menjador i al mateix temps activitats de reforç escolar i activitats d‘educació en el lleure.

14:30 h. a 15:00 h. preparem conjuntament elmenjador, parant taula i servint el menjar.

14:45 h. Inici dinar

15:20 h. neteja del menjador

El menjador, oferirà una alimentació saludable i equilibrada, tenint en compte les al·lèrgies,intoleràncies, la diversitat cultural i religiosa.

.

Els nostres objectius són :

  • Millorar l’alimentació i l’estat de salut de joves en situació de vulnerabilitat que cursen estudis d’ESO tot oferint-los un acompanyament socioeducatiu en un espai de protecció.

Finançament :

Com ho fem?

El joc, com l’estratègia d’aprendre i motivar als usuaris, establint sempre aspectes de l’educació en el lleure per dinamitzar, per reflexionar, per tenir vivències.

L’acompanyament en el reforç escolar, des de la proximitat, proposant eines organitzatives, tècniques d’estudi que ajudin adquirir millors hàbits i sobretot confiança per preguntar els dubtes.

Establir un bon acompanyament quan entra al servei un nou participant, que un company/a pugui explicar el funcionament perquè un igual es senti amb la responsabilitat d’acompanyar.

Fer assamblees amb els joves, per escoltar les seves necessitats i motivacions i tenir-les presents a l’hora de programar.

.

Els educadors i educadores decidim 

Acompanyem els infants en el creixement personal potenciant l’autoestima, la resiliència, l’esforç, l’autonomia, l’autoconeixement, per tal d’afrontar la vida d’una manera positiva.