!benvingut a esquitx¡ Truca:: 93 725 77 93. Envia un mail: info@esquitxsbd.org

Carnaval

Missió

La nostra missió és educar a través de l’acció social i el lleure a infants, joves i les seves famílies afavorint el seu apoderament per la igualtat d’oportunitats, l’autonomia, l’assertivitat, la llibertat el respecte i la transformació de la societat a través de l’esperit crític i esdevenir ciutadans compromesos amb l’entorn.

ocell de foc

Visió

Ser una organització referent en l’acció social i l’educació integral per infants, joves i persones en situació de vulnerabilitat.
Busquem generar un canvi en l’àmbit educatiu i social perquè esdevingui transversal, cooperatiu i comunitari amb l’objectiu d’apoderar les persones amb les que treballem per tal que siguin elles mateixes el seu propi motor de canvi.
Aspirem a garantir els drets dels infants i joves d’acord amb les necessitats emergents de la societat actual.

Els valors

Respecte a un mateix i els altres. Aquest valor es fonamenta en el reconeixement de la  dignitat de totes les persones mitjançant  el diàleg, la convivència, la pau i la llibertat confiant que tota persona té les seves potencialitats.

Participació i cooperació amb l’entorn. La implicació és clau en el desenvolupament comunitari. Així doncs quan sumem els esforços de persones, entitats i institucions millorem la nostra comunitat.

Equitat. Entenem que no totes les persones són iguals perquè no totes tenen la mateixes circumstàncies i les desigualtats socials generen situacions de vulnerabilitat, treballem per compensar els dèficits que pateix cada persona, per tal de generar igualtat d’oportunitats per tothom.

Solidaritat. Actuem amb convicció per ajudar a les persones per superar les adversitats i eduquem perquè els nostres infants i joves no siguin indiferents a les realitats que pateixen els altres i prenguin part de l’acció d’ajudar i ser ajudat.