!benvingut a esquitx¡ Truca:: 93 725 77 93. Envia un mail: info@esquitxsbd.org

Servei d’intervencio socioeducativa

“Educar la ment sense educar el cor no és educació en absolut.” Aristòtil.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa és un servei diürn que realitza una tasca preventiva fora de l’horari escolar, que dóna suport, estimula i potencia el desenvolupament de la personalitat, la socialització, I’adquisició d’aprenentatges bàsics i d’esbarjo i compensa les mancances socials de les persones ateses.

Atenem a la infància i adolescència i les seves famílies.

De dilluns a divendres els infants de 4 a 17 anys omplen els nostres locals de 17 a 20h.

Els nostres objectius són

  • Afavorir el desenvolupament personal i la integració social dels infants.
  • Prevenir i evitar el deteriorament i les situacions de risc.
  • Compensar els dèficits socioeducatius.
  • Potenciar l’adquisició d’aprenentatges.
  • Reforçar el procés d’aprenentatge dels infants.

Com ho fem?

Fem una tasca d’acompanyament global on atenem les diferents necessitats de cadascun dels nostres infants participants a través d’un seguiment molt individualitzat i un treball en xarxa dels diferents agents educatius.

Treballem des de l’educació social i del lleure possibilitant als nens i nenes en processos de socialització i integració.

Treballem l’acollida, els hàbits d’higiene, el berenar, el reforç escolar i l’activitat de lleure com un espai lúdic i educatiu.

Dins d’aquest espai també oferim el servei d’atenció psicològica i tallers d’estudi assistit amb grups més reduïts fent suport al reforç escolar.

.

Els educadors i educadores decidim 

Acompanyem els infants en el creixement personal potenciant l’autoestima, la resiliència, l’esforç, l’autonomia, l’autoconeixement, per tal d’afrontar la vida d’una manera positiva.